Skip to the content

Inventar og installationer

Installationer

Alle boliger udføres med gulvvarme med rumfølere og central. Derudover sikres indeklimaet med eget ventilationsanlæg med maksimal varmegenvinding og meget lavt strømforbrug. I alle rum etableres antenne- og internetstik, dog ikke i badeværelset. Udvendigt på altan eller ved fordør monteres udvendig belysning. Der er elstik og mulighed for lys i alle depotrum. Anlæg mm. placeres i teknikrummet, der forefindes enten i entre eller bryggers.

Elinstallation er udført i Europa design, hvilket gør at stik mm. er lidt større end normalt. B42 er i dialog med Niko/Servodan omkring udviklingen af et smart el-system, som vil kunne give gode besparelser. På nuværende tidspunkt er det ikke besluttet om dette er med i byggeriet fra starten eller evt. senere kan tilvælges.

Systemet forventes først klar til jul 2020 og B42 har besluttet at prøve systemet i et par eksisterende boliger inden dette fuldt implementeres. Dog kræver muligheden for senere installation, at el udføres i lidt større dåser end normalt.

HVIDEVARER

Alle boliger indeholder køle/fryseskab, ovn, emhætte samt keramisk kogeplade, alle i god kvalitet.

Desuden er der forberedt med stik til installation af mikrobølgeovn, vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine. Disse hvidevarer medfølger ikke.

BADEVÆRELSER

Badeværelser indrettes med skabsarrangement fra HTH, væghængt toilet, håndklædetørrer, spejl med lampeudtag bagved, således det er muligt at opsætte ekstra lys, samt spots fra loft. Der kommer lys grå klinker på gulve og delvis vægge, afhængig af type. Øvrige vægge er glatte i farven hvid.

Køkken

Alle køkkener er i lækkert design fra Sønderborg køkken, og henstår med hvidmalede låger samt gråtonet bordplade i højtrykslaminat. Alle greb som ”Edge” i stål i toppen af elementerne. Antallet af skuffeelementer varierer imellem  boligernes type/størrelser.

Øvrig inventar

I alle soveværelser er der 2 stk. 80 cm skabe i hvid laminat med 2mm ABS kant, i værelser er der 1 stk. 80 cm skab. I visse typer er der pga. boligdesign dog kun 1  stk. 60 cm skab i værelset.  Derudover placeres, afhængig af boligens type ligeledes mindst 2 stk. 80 cm skabe i entré.

I rækkehusene er der skydedøre i entre og indretning, ligeledes fra Sønderborg køkken.

Materialer

Facaden udføres i Petersen tegl med mønstermurværk.
Trægulve i høj kvalitet fra Boen.
Indvendige hvide døre fra Swedoor.

Alle vægge og lofter er spartlede og hvidmalede.

I rækkehuse er entre i lys grå klinker.