Skip to the content

Rækkehusene

Rækkehusenes rumlige organisering

Rækkehusene er 115 m2 med depot i forbindelse med terrassen.

Rækkehusenes rumlige organisering tager afsæt i en logisk disponeret bolig med et gennemlyst opholdsrum i stueetagen, og værelsesafsnit på første sal. Begge etager er indrettet med toilet.

Boligen er udstyret med entre/bryggersområde, hvor boligens tekniske installationer er placeret. Bag skydelågerne er der ligeledes plads til vaskemaskine, tørretumbler og garderobe. Fra entrén er der adgang til toilet.

Boligens køkkenalrum står i direkte forbindelse med stuen, og der er således mange indretningsmuligheder i det store rum. Der er mulighed for opsætning af en let væg, hvis behovet for et ekstra værelse i stueniveau skulle opstå.

Fra midten af køkkenalrummet leder en trappe op til første sal. Under trappen er der el-stik samt ekstra opbevaringsplads, der giver god mulighed for opbevaring af fx. støvsuger mv.

På første sal er boligen disponeret som et værelsesafsnit med to værelser til børn/kontor mod havesiden, samt et stort forældresoveværelse med mulighed for at lave walk-in-closet mod ankomstsiden.

Forældresoveværelset kan deles på midten, og et ekstra værelse kan etableres, hvis det skulle blive nødvendigt. I forbindelse med første udlejning er det muligt at vælge denne løsning uden merpris.

På første salen er der ligeledes indrettet et badeværelse.

Boligen har udeophold i form af et terrasseområde i forlængelse af køkkenalrummet. Terrasserne er udlagt så størstedelen ligger orienteret syd-vest. Dette skaber større grønne lommer imellem hver anden rækkehusblok.