Skip to the content

Udlejning / venteliste

Boligerne i Linde Haven udlejes efter følgende udlejningsregler:

For at kunne søge en bolig / stå på venteliste til en bolig i Linde Haven skal man være medlem hos B42 (kr. 75,00). Hvis du ikke allerede er medlem, kan du blive medlem her.

Alle boliger udlejes efter nedenstående princip, dog udlejes rækkehus og tilgængelighedsboliger med fortrinsret - se nederst på siden.

UDLEJNING / VENTELISTE:

Alle 52 boliger i Linde Haven er udlejet.

Der er oprettet venteliste til alle boliger.

Du kan komme på venteliste ved at sende en mail til Lindehaven@b42.dk. I mailen skal fremgå:

Dit fulde navn, adresse, telefonnummer, medlemsnummer samt hvilke boliger du ønsker at stå på venteliste til. Er du ikke medlem, vil din ansøgning IKKE komme i betragtning.

Såfremt der er en der springer fra og du får tilbudt en bolig og siger ja tak, så skal du betale et depositum på kr. 2.000,00. Depositummet tilbagebetales ikke såfremt du efterfølgende springer fra. Flytter du ind i boligen modregnes de kr. 2.000,00 i dit indskud.

BOLIGGARANTI:

Der er boliggaranti ved udlejning. Siger du ja tak til en bolig i Linde Haven og bliver dit hus solgt før du kan flytte ind, så giver vi boliggaranti i den mellemliggende periode, indtil du kan flytte ind i Linde Haven, såfremt vi har en bolig ledig i B42. Vi kan ikke garantere for placeringen og størrelsen på boligen. 

RÆKKEHUSE:

Rækkehusene er alle med fortrinsret til børnefamilier. Ved tildeling skal man kunne fremvise dokumentation for hjemmeboende børn under 18 år, for at kunne få fortrinsret.

TILGÆNGELIGHEDSBOLIGER:

Der er 8 tilgængelighedsboliger. Disse boliger tildeles med fortrinsret kørestolsbrugere. Er der boliger der ikke udlejes med fortrinsret, kan disse boliger efterfølgende søges af alle.