Skip to the content

Udlejning / venteliste

Boligerne i Linde Haven er alle udlejet.

Det er muligt at komme på ventelisten, hvis der er nogle der springer fra.

Du skal være medlem hos hos B42 (kr. 75,00) for at komme på ventelisten. Hvis du ikke allerede er medlem, kan du blive medlem her. Send en mail til am@b42.dk med dit fulde navn, adresse, telefonnummer, medlemsnummer samt hvilke boliger du ønsker at stå på venteliste til. Er du ikke medlem, vil din ansøgning IKKE komme i betragtning

Såfremt der er en der springer fra og du får tilbudt en bolig og siger ja tak, så skal du betale et depositum på kr. 2.000,00. Depositummet tilbagebetales ikke såfremt du efterfølgende springer fra. Flytter du ind i boligen modregnes de kr. 2.000,00 i dit indskud.

Alle boliger udlejes efter placering på ventelisten, dog udlejes rækkehus med fortrinsret - se nederst på siden.

BOLIGGARANTI:

Der er boliggaranti ved udlejning. Siger du ja tak til en bolig i Linde Haven og bliver dit hus solgt før du kan flytte ind, så giver vi boliggaranti i den mellemliggende periode, indtil du kan flytte ind i Linde Haven, såfremt vi har en bolig ledig i B42. Vi kan ikke garantere for placeringen og størrelsen på boligen. 

RÆKKEHUSE:

Rækkehusene er alle med fortrinsret til børnefamilier. Ved tildeling skal man kunne fremvise dokumentation for hjemmeboende børn under 18 år, for at kunne få fortrinsret.