Skip to the content

Se vinduer og døre

Alle huse får hvide Træ/alu-vinduer/døre fra VinduNor, som er nogle af de bedste vinduer på det danske marked.

Arbejdet bliver udført af MPtopbyg - et veletableret tømrerfirma fra Sønderborg.

OBS: Billeder og tegninger er ikke målfaste, og hvis du ser dem på mobil eller tablet, kan proportionerne være forvredne. Vi anbefaler derfor, at du ser billeder/tegninger på en computer

 

STUEPLAN

Alle vinduer i stueplan åbnes på denne måde:

_

Hoveddør

Hoveddøren er todelt. Det øverste felt (1) er af materet glas, og det nederste felt (2) er fyldning:

 

_

Bryggers

I bryggers indsættes to vinduer, hvor det ene kan åbnes. Døren har et mindre glasparti øverst i samme højde som vinduerne:

_

Dør- og vinduesparti mod haven i huse med tilbygning

Huse med tilbygning får et vinduesparti sammensat af tre elementer. Hvert element består af tre felter, hvor de to øverste er klart glas, og det nederste er fyldning. I det midterste element er det ene felt et topstyret vindue, der åbner udad. 

_

Dør- og vinduesparti mod haven i huse uden tilbygning

I huse uden tilbygning er glaspartiet mod haven sammensat af tre elementer, hvoraf den ene er en dør. I det midterste element er det ene felt et vindue, der åbner udad. Hvert element består af tre felter, hvor de to øverste er klart glas, og det nederste er fyldning. 

 

 

1. SAL

Vinduerne i de to værelser uden altan på 1. sal er vendbare, så de kan pudses indefra:

 

Vinduespartiet i soveværelset (mod altanen) er delt i to felter, hvor det øverste felt er klart glas, og det nederste felt er en fylding.
Det midterste felt er et vindue, der åbner udad. Feltet yderst til højre er en dør, der åbner indad (pga. altanens opbygning).