Skip to the content

Ofte stillede spørgsmål

Du får oplyst dato og tid for dit inddflytningssyn ca. 8-10 dage før dit indflytningssyn.

Til indflytningssynet gennemgår du boligen sammen med vores synsinspektør. Synsinspektøren vil under gennemgangen udfylde en indflytningsrapport, der beskriver boligens stand ved din indflytning. Du får selvfølgelig en kopi. Har du ikke selv mulighed for at deltage i indflytningssynet kan du sagtens sende en anden til at deltage i indflytningssynet på dine vegne. Det kræver blot, at du laver en fuldmagt, og at den der deltager på dine vegne medbringer fuldmagten til indflytningssynet.

Indflytningsrapporten giver en vurdering af boligens stand. Der bliver noteret ned, hvis der fx. er synlige skrammer og ridser, som synsinspektøren har vurderet ikke skal udbedres. Alt der er noteret ned i indflytningsrapporten hæfter du ikke for ved fraflytning. Husk at du har 14 dage efter at du har fået nøglerne til at lave en fejl og mangelliste, læs mere på "14 dages frist efter indflytningssynet til fejl og mangel liste"

Konstateres der fejl og mangler, som vurderes til at skulle udbedres, vil disse blive udbedret på Boligforeningens foranledning hurtigst muligt.

Fra indflytningssynet, hvor du fik udleveret nøglerne, har du 14 dage til at lave en skriftlig oversigt over evt. fejl og mangler, som ikke er medtaget i indflytningsrapporten. Du kan udfylde det skema du fik udleveret ved indflytningen. Skemaet findes også her på siden under "Blanketter".
 
Din skriftlige oversigt over fejl og mangler kan du enten sende pr. post eller mail til Boligforeningen. Du må meget gerne medsende billeder af skaderne.Du kan evt. bruge denne blanket.
 
Når vi har modtaget din fejl- og mangelliste, vil du muligvis blive kontaktet af en af vores inspektører eller ejendomsfunktionærer, for at aftale en tid så de kan besigtige de forhold, som du har medtaget på din liste. De forskellige ting vil herefter blive vurderet. Bliver der konstateret fejl eller mangler, som skal udbedres, udføres disse hurtigst muligt.
 
Er der fejl og mangler, der vurderes til ikke at skulle udbedres, vil dette bliver noteret i din sag.
 
Du hæfter ikke for fejl og mangler ved fraflytning, som du har påpeget senest 14 dage efter at der har været afholdt indflytningssyn.